Stephanie Driessen fotograaf Haarlem

OVER stephanie driessen

Sinds 2013 werk ik in opdracht als fotograaf, bevlogen, professioneel, persoonlijk met gevoel voor sfeer en details. Ik ben vertel verhalen door middel van beeld. Soms zijn het grote verhalen zoals een bruiloft of een evenement bij een culturele instelling, maar ook kleine verhalen leg ik met dezelfde toewijding en enthousiasme vast. Zoals een portret of lifestyle shoot op locatie. Het maakt niet uit of het een grote of kleine opdracht is. Ik neem de tijd en zorg voor een ontspannen en ongedwongen sfeer is.

Hier word ik blij van (in willekeurige volgorde :-))
* koffie én thee * de zee * hardlopen * zelfgemaakte pompoensoep * bergen * Scandinavische interieurs * mooi linnen * sneeuw * mijn man * familie * Franse brocante * kostuumfilms en -series zoals The Crown * vrienden * mooie planten en bloemen (we werken aan een urban jungle in ons huis) * het Nationale Ballet * masking tape * ontbijtkoek met kaas!

Opleiding
Afgelopen maart 2015 ben ik cum laude afgestudeerd aan de Fotovakschool Amsterdam met de serie Een stille ontmoeting. Nieuwsgierig? Bekijk de serie hier.

Opdrachtgevers
Hart Haarlem, Plein C, Seasons, Teylers Museum, Gemeente Zandvoort en Thomashuis Zandvoort.